Silný hovädzí vývar

Silný hovädzí vývar

Čo budete potrebovať:

  • vodu
  • hovädziu hruď, špikovú kosť
  • cibuľu
  • zeler
  • petržlen
  • stopkový zeler
  • mrkvu
  • zelenú papriku
  • nové korenie
  • bylinky - petržlenovú vňať alebo koriander
  • soľ, čierne korenie

Do hrnca nalejte studenú vodu a pridajte mäso a kosti. Zeleninu očistite vložte do vody. Pomaly uveďte do varu a následne stlmte plameň, aby bola voda tesne pod bodom varu. Varte 2 - 4 hodiny (pokojne aj dlhšie). Čím dlhšie sa budete vývar robiť, tým bude silnejší. V priebehu varenia môžete lyžicou odstraňovať vyzrážané bielkoviny aj prebytočný tuk (nie je nutné). Keď je vývar hotový, sceďte ho do čistého hrnca. Mäso a zeleninu nakrájajte a vráťte späť do vývaru. Osoľte a pridajte nasekanú petržlenovú vňať alebo koriander. Pridať môžete aj chilli. Na nízkosacharidové zahustenie použite Slim Pasta rezance. Urobte si vždy vývaru viac a dajte ho zamraziť. Bude sa vám hodiť pri varení ostatných polievok.

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie