Slim Rice ryža Sticky bez nálevu 200 g (53 kcal, 11,6 g sacharidov)

Kód: KON-BN-STICKY200
Neohodnotené
Značka: Slim Rice
€3 –30 %
78 slim pasta ryze sticky bez nalevu
€3 –30 % €2,10 €10,50 / 1 kg
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
5.4.2024

Svetový unikát. Nízkokalorická a nízkosacharidová alternatíva ku klasickej lepivej sushi ryži s guľatými zrnami. Je určená na okamžité použitie. Nevarí sa, je bez nálevu a arómy, takže sa ani nepreplachuje! Je určená pre prípravu low carb sushi, ale je dokonalá aj ako samostatná príloha. Plná vlákniny a s minimom sacharidov.

Detailné informácie

Podrobný popis

Bez lepku, bez cukru, bez tuku, nízkokalorické, málo sacharidov. Obsahuje až o 70 % menej kalórií, ako bežná ryža.

Je prirodzeným zdrojom glukomanánu - rozpustnej vlákniny.

Je vhodná pre ľudí so špeciálnymi výživovými potrebami, ako sú celiatici, vegetariáni a vegáni. Je samozrejme vhodná aj pre redukčný režim.

UPOZORNENIE: Konzumáciu Slim Pasty neodporúčame ľuďom, ktorí majú problémy so zažívaním, chronickým ochorením čriev alebo Crohnovu chorobu. Vysoký obsah vlákniny glukomanan, ktorá je bežne pre ľudský organizmus veľmi prospešná, by mohla u ľudí s týmto ochorením vyvolať ťažkosti. Ak si nie ste istí, či váš zdravotný stav umožňuje konzumáciu konjakových príloh, obráťte sa na svojho ošetrujúce lekára.

[navod-k-pouziti-2]

[nas-tip]

Nutričné hodnoty

   na 100 g
 Energetická hodnota  223 kJ/ 53 kcal
 Tuky  0 g
  z toho nasýtené mastné kyseliny  0 g
 Sacharidy  11 g
  z toho cukor  0 g
 Vláknina  1,8 g
 Bielkoviny  0,1 g
 Soľ  0 g

 

Zloženie

Pitná voda, tapiokový škrob, sušená hľuza konjaku (3 %), zahusťovadlo: karubín, farbivo: karotény.

Môže obsahovať: siričitany, sóju, obilniny obsahujúce lepok.

Spotreba

do 2 dní po otvorení uchovávať vo vzduchotesnej nádobe v čistej vode.

Skladovanie

5 - 25 ° C, nezmrazovať, uchovávajte v suchu, chráňte pred teplom.

Čistá hmotnosť: 200g.

Minimálna trvanlivosť: 24 mesiacov od dátumu výroby.

Dodatočné parametre

Kategória: Konjakové prílohy
Hmotnosť: 0.234 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: