Kontraindikácie

Potraviny DailyMix sú vhodné pre každého. Samozrejme to neplatí aj pri alergikoch. Ak máte alergiu na mlieko, sóju, vajcia, zeler, lepok, škrupinové plodyhorčičné semienko, dôledne sledujte informácie o zložení produktov. Niektoré naše výrobky tieto zložky totiž obsahujú. To isté platí aj vtedy, ak trpíte intoleranciou na laktózu.

 

Aby sme dokázali vyrobiť jedlá so zníženým obsahom sacharidov, použili sme pri výrobe niektorých  našich výrobkov umelé sladidlá. Tehotné alebo dojčiace ženy by sa im preto mali vyhnúť. 

 

Osoby mladšie ako 18 rokov môžu naše jedlá bez problémov konzumovať. Pozor však, aby sa pre nich nestali náhradou celodennej stravy. Vyvíjajúci sa organizmus má iné nároky a naše jedlá pre nich nie sú koncipované.

 

DailyMix jedlá sú potravinou pre bežný život, ktorých nie je potrebné sa báť. Ak však trpíte ochorením, ktoré nie je na zozname kontraindikácií, alebo máte špecifický typ liečby a pochybujete o tom, či naše výrobky môžete bez problémov konzumovať, obráťte sa na svojho ošetrujúceho lekára.