Plnené papriky mletým mäsom a ryžou s paradajkovou omáčkou

Plnené papriky mletým mäsom a ryžou s paradajkovou omáčkou

Čo budete potrebovať:

  • mleté mäso (bravčové a hovädzie)
  • zelené papriky
  • vajcia
  • paradajkový protlak
  • slim Pasta rýži
  • cibuľu
  • stevie na dosladenie
  • soľ

Cibuľu nakrájajte najemno a dajte na olej zosklovatieť, pridajte bobkový list. Prilejte paradajkový pretlak a nechajte prebublať, aby sa stratila kyslosť. Potom pridajte stévii a zalejte vodou. Osoľte a nechajte variť na miernom plameni. Z paprík odrežte vršok a vyberte semienka. Slim Pastu ryžu zmiešajte s mäsom a vajcom, osoľte. Papriky touto zmesou naplňte. Ak vám zmes zostane, urobte z nej gule. Papriky a gule pomaly vložte do pripravenej omáčky a varte pozvoľna. Rýchly var by vám mohol gule "rozliať". Preto varte naozaj pomaly.

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie