Pad thai s krevetami

Pad Thai s krevetami

Obľúbené rezance milovníkov thajskej kuchyne môžete teraz pripraviť aj v low carb verzii. Krevety môžete bez obáv nahradiť kuracím alebo hovädzím mäsom, tofu, alebo si pripraviť len “obyčajnú” zeleninovú verziu. 

 

Čo budete potrebovať?

  • konjakové rezance
  • avokádový olej
  • cesnak
  • krevety
  • vajcia
  • zelené fazuľky
  • červenú papriku
  • jarné cibuľky
  • pražené arašidy
  • limetku
  • koriander

 

Na omáčku:

  • rybaciu omáčku
  • sójovú omáčku
  • čakankový sirup
  • ryžový ocot
  • Sriracha omáčku
  • arašidové maslo

 

V miske zmiešajte všetky ingrediencie na omáčku a odložte bokom. Vo veľkej panvici alebo vo woku rozohrejte na strednej teplote avokádový olej. Vložte nadrobno nakrájanú červenú papriku, cesnak a krevety. Chvíľku opekajte a potom zmes posuňte na jednu stranu panvice. Na prázdnu časť nalejte ešte trošku oleja a rozklepnite na ňu vajíčko. Miešajte a po chvíli pridajte konjakové rezance, omáčku, nakrájané fazuľky a arašidy. Všetko spojte v panvici dohromady. Pred podávaním posypte zelenou časťou jarných cibuliek, arašidami a koriandrom. Pokvapkajte šťavou z limetky. 

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie