Allnature Kokosová múka BIO 500 g

Kód: DM-X-MOUKA-KOK500
Neohodnotené
Značka: Allnature
€2,40 –20 %
Allnature Kokosová múka BIO 500 g
€2,40 –20 % €1,92
Momentálne nedostupné (1 ks)

Táto 100% kokosová múka sa vyrába z dužiny čerstvo nazbieraných kokosových orechov. Je vhodná pre bezlepkovú a redukčnú diétu. Má malo jednoduchých cukrov, naopak vyniká obsahom vlákniny a bielkovín.

Detailné informácie

Podrobný popis

Naša kokosová múka sa vyrába z dužiny čerstvo nazbieraných kokosových orechov. Dužina sa najprv veľmi šetrne usuší, lisovaním za studena sa získava kokosový olej a potom sa následne melie na kokosovú múku. Kokosová múka obsahuje málo jednoduchých cukrov, vyniká naopak až 39% podielom vlákniny a 20% podielom bielkovín. Kokosová múka je neuveriteľne voňavá a v niektorých receptoch je ňou možné nahradiť klasickú pšeničnú múku, pretože pokrmom dodáva jedinečnú chuť. Napriek tomu, že nie je sladená, má sladkastú chuť, preto sa môže následne používať do receptov menej sladidla. Kokosová múka je prirodzene bezlepková, ľahko stráviteľná a dodáva pocit sýtosti, preto sa hodí pri redukčnej a bezlepkovej diéte. Vďaka vysokému obsahu bielkovín ju ocenia aj vegáni a vegetariáni, športovci alebo ľudia v rekonvalescencii.

Tip na kokosové mlieko s ovocím: zmiešajte 1 hrnček kokosovej múky s 3 hrnčekmi vody a nechajte chvíľu odstáť. Vzniknuté kokosové mlieko môžete skladovať v chladničke až 4 dni. Je vhodné ho pridávať do pokrmov ázijskej kuchyne. Podľa chuti do neho môžete postupne rozmixovať napríklad banány či jahody, dosladiť kokosovým cukrom, medom alebo nejakými sirupom.

Upozornenie:

Alergény: Môže obsahovať: lepok, arašidy, škrupinové plody.

Zloženie: 100% kokosová múka z kokosovej dužiny.

Obsah: 500 g

Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota

1313 kJ/314 kcal

Tuky
- z toho nasýtené mastné kyseliny

8,1 g
7,5 g

Sacharidy
- z toho cukry

20,8 g
18,7 g

Bielkoviny

19,2 g

Soľ

0,1 g

Dodatočné parametre

Kategória: Nízkosacharidové múky a múky bez sacharidov
Hmotnosť: 0.5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: